Over ons

Ons bdrijf

Onze webwinkel werd geopend op 1 januari 2012 als antwoord op de vraag naar middeleeuwse kledij en larp spullen.

Onze 3 belangrijkste kenmerken zijn:

  • 100% Klantentevredenheid
  • Correcte prijs/kwaliteitsverhouding
  • Luisterend oor en een wil om mee te helpen zoeken naar oplossingen voor de klant, ook als we ze hiervoor moeten doorsturen naar een concurrent. 

CEO

The Morrigan is een eenmanszaak met aan het hoofd Lorenzo Asselman.

Lorenzo Asselman

Lorenzo is een jonge dertiger met een gezonde interesse in verschillende onderwerpen. Hij participeerd(e) reeds vanaf zijn 16e in verschillende LARP en roleplay evenementen en weet dus heel goed wat een larper precies wenst op het gebied van uitrustingen. Maar niet alleen de fantasy wereld boeit hem. Hij is ook zeer geïnteresseerd in nieuwe technologiëen zoals 3D printen en evoluties op het gebied van electronica. Hij hoopt binnenkort deze ook te kunnen gebruiken om de webwinkel verder uit te breiden. Hiervoor is een eerste machine reeds aangekocht en zal in de loop van 2015 in gebruik worden genomen.

Ook op het vlak van middeleeuwse dranken is Lorenzo goed op de hoogte. De toenemende populariteit van Mede en Hippocras zijn hem immers ook niet ontgaan. Hiervoor is reeds een samenwerking met Taranartos een feit en kunnen wij hun flessen mede aanbieden aan onze klanten. Ondernemend als hij is heeft hij ook al wat aandacht besteed aan de brouwprocessen van deze godendrank om, in de toekomst, eventueel zelf mede te brouwen en aan te bieden. Hiervoor zou hij zich dan vooral richten op mede gemaakt met landelijke, Belgische producten.